Fotografie voor mij is een passie om een moment vast te leggen, mijn beeld van die situatie of gebeurtenis. Die emotie van dat moment, een moment van geluk, trotsheid of misschien wel verdriet, Een moment om niet te vergeten.

Gans Fotografie is een aantal jaar geleden ontstaan, na het verliezen van mijn moeder realiseerde ik mij dat wij herinneringen genoeg hebben, alleen zonder foto´s. Een foto is een moment dat je vastlegt, een gebeurtenis die herinneringen ophaalt.

Mogelijk gemaakt door een erfenis besloot ik een camera te kopen. Vanaf mijn eerste foto wist ik “dit is mijn passie, dit wil ik doen”. En hierbij wil ik andere mensen graag blij maken. Mensen bijstaan in hun momenten. Dierbare momenten vastleggen.

Na het online plaatsen van de eerste foto’s, kreeg ik veel complimenten en werd ik ook al snel benaderd. “Maikel, wil jij foto’s maken op het 70-jarige trouwfeest van mijn grootouders?” Ik vond dit een eer, Na het vastleggen van deze gebeurtenis wist ik helemaal zeker, dit is het pad dat ik wil bewandelen, ik heb mijn passie gevonden.

Gans Fotografie Portfolio

We hebben een uitgebreid portfolio en we zijn trots op onze mooie lijst met opdrachtgevers en referenties. Hier vind je ons portfolio. Ook kan je kiezen uit de categorieën: trouwen, natuur, portret, festival & events en auto's. Hier vind je onze opdrachtgevers en referenties.

Gans Fotografie
Larixlaan 28
9301 NP roden
KvK 57268193

Je kan ons een bericht sturen.

Stuur ons een bericht